Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ramuses (993109) - Asociación Khalashnikoviana (989837) » 407641665: T38/R2

Copa 407641665 Información oficial sobre el partido 407641665 en Hattrick

10.10.2012 12:00:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 2

Verbier FC Alineación oficial del equipo 'Verbier FC' en el partido 8 - 7 Ardoi Alineación oficial del equipo 'Ardoi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Verbier FC Alineación oficial del equipo 'Verbier FC' en el partido 2 - 0 Ardoi Alineación oficial del equipo 'Ardoi' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Verbier FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Romain Morand va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Verbier empatava el partit, 1 a 1, al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Stefano Ginelli va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Verbier se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 110, Romain Morand de Verbier va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Verbier va fer una substitució al minut 38. Yulian Yordanov va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Romain Forveille.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Serafí Rovira no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Juan Cornet de Verbier, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Drin Fetiu en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): Stefano Ginelli de Verbier va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Drin Fetiu s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 3 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, José Luis Fromista va xutar fora per a Verbier, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Verbier Veselin Yonchev no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Drin Fetiu es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Desiderio Iglesias anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Verbier.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): Javier Riestra va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 056 Minuto 139 (Penalti marcado): Acacio Cabeiro de Verbier, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Drin Fetiu en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.
  • 056 Minuto 142 (Penalti marcado): En Romain Forveille anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 8 - 7 per a Verbier.

Ardoi

Goles Goles

  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): El porter de Ardoi va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Juliano Charro va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Ardoi van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Raül Orus va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Ardoi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Aristides Caro va quedar-se sol davant el porter Javier Riestra, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 104 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ardoi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Héctor Rojas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar Gallinal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 111 (Lesión (no subst.)): Els seguidors de Ardoi es van desanimar perquè no hi havia cap suplent per a en Luis Lora Guerrero, que es va haver de retirar lesionat.
  • Minuto 112 (Jugador de campo como portero): Drin Fetiu, que sempre havia volgut intentar fer l'aturada de l'escorpí, va ocupar el lloc del porter lesionat.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Juliano Charro.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Juliano Charro va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Ogün Lebriz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Ardoi.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Ardoi, Drin Fetiu, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Óscar Gallinal de Ardoi, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Javier Riestra en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ardoi Søren Tomasson va intentar enganyar Javier Riestra amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): En Andy Bosnich anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Ardoi.
  • 056 Minuto 141 (Penalti marcado): Hugo Pidoux de Ardoi, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Javier Riestra en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 7.
  • 058 Minuto 144 (Penalti fallado (nervioso)): Héctor Rojas de Ardoi va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 8 - 7.