Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tenerife al Poder (1599297) - kanouté f.c. (1589111) » 407640932: T38/R2

Copa 407640932 Información oficial sobre el partido 407640932 en Hattrick

10.10.2012 12:15:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 2

C.F. Cric Alineación oficial del equipo 'C.F. Cric' en el partido 0 - 5 kanouté f.c. Alineación oficial del equipo 'kanouté f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Cric Alineación oficial del equipo 'C.F. Cric' en el partido 1 - 1 kanouté f.c. Alineación oficial del equipo 'kanouté f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,1 % 36,0 % 34,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Cric

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Florin Opre es va comportar com un juvenil al minut 13 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Al minut 66, Renato Rosa Lopes de C.F. es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

kanouté f.c.

Goles Goles

  • 140 Minuto 5 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el kanouté va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Meinrad Di Pierno aconseguint el 0 - 1.
  • 184 Minuto 47 (Gol de penalti): Al minut 47 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de kanouté, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Meinrad Di Pierno va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): En Francesc Manel Borrell va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): kanouté va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Meinrad Di Pierno va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de kanouté eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 78, Francesc Manel Borrell va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): kanouté van sortir al contraatac al minut 12, però Eloy Echeondo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Cosme García-Cardo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Florin Opre després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Lutz Kloss va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): Després de 62 minuts jugats, Sergio Galquio es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jorge Aramendia.