Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Socrates Foundation (307683) - REAL BOTELLA C.F. (1577872) » 407640650: T38/R2

Copa 407640650 Información oficial sobre el partido 407640650 en Hattrick

10.10.2012 12:15:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 2

Socrates Foundation Alineación oficial del equipo 'Socrates Foundation' en el partido 1 - 2 REAL BOTELLA C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL BOTELLA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Socrates Foundation Alineación oficial del equipo 'Socrates Foundation' en el partido 0 - 1 REAL BOTELLA C.F. Alineación oficial del equipo 'REAL BOTELLA C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Socrates Foundation

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en 简 (Jian) 宇山 (Yushan) de Socrates va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Socrates va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aizbeltz Goikouria, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Slobo Rabrenović de Socrates la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

REAL BOTELLA C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 75, quan Tito Gironda va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 174 Minuto 86 (Gol de penalti): Al minut 86 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Álvaro José Pereira va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tito Gironda ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Tito Gironda va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Kiko Pérez Ruiz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 80 (Ocasión de falta): Álvaro José Pereira va xutar magistralment una falta al minut 80 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Álvaro José Pereira va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 85, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Kiko Pérez Ruiz va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): BOTELLA es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Benjamín Maestro Lista no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Rogério Fernandes Correia al camp.