Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic de Gijón (1339905) - Duckadam F.C. (1582281) » 407640218: T38/R2

Copa 407640218 Información oficial sobre el partido 407640218 en Hattrick

10.10.2012 12:15:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 2

Athletic de Gijón Alineación oficial del equipo 'Athletic de Gijón' en el partido 5 - 6 Duckadam F.C. Alineación oficial del equipo 'Duckadam F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic de Gijón Alineación oficial del equipo 'Athletic de Gijón' en el partido 2 - 0 Duckadam F.C. Alineación oficial del equipo 'Duckadam F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic de Gijón

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Abraham Meléndez de Athletic va aconseguir igualar el partit al minut 27, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Duckadam. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pepe Folch la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Athletic es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 14 minuts, en Ângelo Filipe Guimarães no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Athletic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pepe Folch va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Chema Villares.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Tomasz Patok va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 50, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Athletic va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 64 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ângelo Filipe Guimarães ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tomasz Patok va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Daniel Solís Pareja de Athletic va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Lolo Chico va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Athletic Josep Maria Masriera va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Athletic Abraham Meléndez, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Chema Villares. El marcador continuava 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Ângelo Filipe Guimarães de Athletic, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Chema Villares en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Alberto Berciano va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Imre Janics anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Athletic.

Duckadam F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 8, el Duckadam va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Juan Moncada, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Juan Moncada que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Duckadam.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Moncada es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aniol Granyó de Duckadam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 118 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tony Colbert de Duckadam es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Duckadam Juan Moncada no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Imre Janics es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Gabriel Vidal Ramírez de Duckadam és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Duckadam, Djamel Baali, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Chema Villares anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a Duckadam.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Aniol Granyó de Duckadam va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 6.