Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Basri FC (991558) - Sporting Mestalla (1430581) » 407639833: T38/R2

Copa 407639833 Información oficial sobre el partido 407639833 en Hattrick

10.10.2012 12:15:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 2

Basri FC Alineación oficial del equipo 'Basri FC' en el partido 1 - 2 diegales Alineación oficial del equipo 'diegales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Basri FC Alineación oficial del equipo 'Basri FC' en el partido 0 - 8 diegales Alineación oficial del equipo 'diegales' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basri FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 58 (Gol por el centro): Max Paul Planitz s'emportà una gran ovació del públic local al minut 58, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): El Basri va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 19, però en Alberto Mínguez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 209 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Fernando Ceballos, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a diegales, però Alberto Mínguez no va poder encertar el xut.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Maurizio Remia va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Rezzo Rädisch va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

diegales

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): En Michele Lazzaro donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 35 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 74, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Curt Gabrielsen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): Michele Lazzaro hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Robbert-Jan Baetsen havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): diegales va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Joaquim Gaspar Oliveira va quedar-se sol davant el porter Jone Sømme, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): diegales va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jone Sømme va desviar el xut final de Joaquim Gaspar Oliveira després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Curt Gabrielsen va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 26. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Joakim Speiß va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 48 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 48 per Curt Gabrielsen va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicolas Faugère de diegales va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joakim Speiß de diegales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.