Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Local's F.C. (1592858) - FC-Yharnam (1434667) » 407639422: T38/R2

Copa 407639422 Información oficial sobre el partido 407639422 en Hattrick

10.10.2012 12:15:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 2

The Local's F.C. Alineación oficial del equipo 'The Local's F.C.' en el partido 2 - 3 Los puquis Alineación oficial del equipo 'Los puquis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
The Local's F.C. Alineación oficial del equipo 'The Local's F.C.' en el partido 2 - 5 Los puquis Alineación oficial del equipo 'Los puquis' en el partido
Tiene un resultado normal 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,1 % 2,9 % 80,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Local's F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els jugadors del Locals amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 19, deixant Aiert Markuerkiaga en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Jury Yaskovich va anar directament als peus de Aiert Markuerkiaga que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Jury Yaskovich va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tue Spur ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Los puquis

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rafael Brás es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Rafael Brás per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): Amb 82 minuts jugats, Zvonimir Višekruna de puquis va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Ramiro Angueira va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Natxo Ruiz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del puquis van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Apollon Evaggeliou, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): puquis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Alen Lastrić va quedar-se sol davant el porter Natxo Ruiz, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramiro Angueira de puquis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79, Arnaud Mangot de puquis es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Zvonimir Višekruna va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.