Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Enemigos (1367548) - Bonastre f.c (125335) » 407638782: T38/R2

Copa 407638782 Información oficial sobre el partido 407638782 en Hattrick

10.10.2012 12:15:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 2

club natacion alicante Alineación oficial del equipo 'club natacion alicante' en el partido 1 - 4 The Million'$ Dollar F.C. Alineación oficial del equipo 'The Million'$ Dollar F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
club natacion alicante Alineación oficial del equipo 'club natacion alicante' en el partido 2 - 6 The Million'$ Dollar F.C. Alineación oficial del equipo 'The Million'$ Dollar F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,9 % 0,7 % 88,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

club natacion alicante

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els seguidors del natacion contenien la respiració mentre en Isidro Mandrini s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Tomasz Ładyński va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de natacion.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a natacion per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jimeno Riva, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Boo.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Raúl Boo va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

The Million'$ Dollar F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Jake Bruns que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Blanca va ser finalitzada des de l'esquerra per Zoran Ðinđić al minut 50. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Zoran Ðinđić de Blanca va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 82 minuts, el tirador de faltes del Blanca va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Zoran Ðinđić, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Blanca va estar a punt d'empatar al 38 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Zoran Ðinđić que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.