Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Maruca F.c. (1595624) - sporting cambrils (1367232) » 407638475: T38/R2

Copa 407638475 Información oficial sobre el partido 407638475 en Hattrick

10.10.2012 12:15:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 2

Pitote King f.c. Alineación oficial del equipo 'Pitote King f.c.' en el partido 2 - 1 sporting cambrils Alineación oficial del equipo 'sporting cambrils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pitote King f.c. Alineación oficial del equipo 'Pitote King f.c.' en el partido 3 - 0 sporting cambrils Alineación oficial del equipo 'sporting cambrils' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pitote King f.c.

Goles Goles

  • 113 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els jugadors del Pitote amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 52, deixant Maggen El-Wakili en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 82 minuts, el tirador de faltes del Pitote va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Maggen El-Wakili, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Moritz Gabler va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Neill De Schampheleire del Pitote ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 80 per blocar una centrada d'en Marcos Francisco Díaz de Casriego va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pitote.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Borxa Bascuas.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Pitote puguin veure en Ruben Antonsen jugant de nou; ja que al minut 39 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Neill De Schampheleire el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

sporting cambrils

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): sporting agafava avantatge al minut 14 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alberto Atanes amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 32 minuts, el sporting va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Alberto Atanes quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Armin Casino, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felipe Tarriño de sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Erhart Kühnle de sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.