Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chupa & Chups (1432662) - Lobojo team (775480) » 407637732: T38/R2

Copa 407637732 Información oficial sobre el partido 407637732 en Hattrick

10.10.2012 12:15:00
Copa: Temporada 38 / Ronda 2

Chupa & Chups Alineación oficial del equipo 'Chupa & Chups' en el partido 3 - 4 Lobojo team Alineación oficial del equipo 'Lobojo team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Chupa & Chups Alineación oficial del equipo 'Chupa & Chups' en el partido 5 - 2 Lobojo team Alineación oficial del equipo 'Lobojo team' en el partido
Tiene mala suerte 5.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,5 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chupa & Chups

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els jugadors del Chups amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 26, deixant Valdemar Pinheiro en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 101 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Alfred Wassmuth es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): Passava el minut 76 del matx, quan l'atent Hrannar Ólafsson va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Saroi Ernagazabal va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Chups per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Valdemar Pinheiro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Saroi Ernagazabal va estar a punt de marcar al minut 51 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 54 (Tirita): Al minut 54, Stefano Sgallari de Chups es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jaime Murcia, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Lobojo team

Goles Goles

  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): El jugador Krzysztof Grenda de Lobojo es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): Amb 48 minuts jugats, Jorge Canningham de Lobojo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56, un xut de Jorge Canningham des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, Lobojo va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Marino Carrewyn, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Benedito Abril va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Đặng Tấn Anh va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thorsten Beetenwiese de Lobojo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Alberto López Mateos no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.