Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PORTEZUELO (799414) - Real Betis Madrileño Balompie (1587685) » 399621057: T38/J12/X

Liga 399621057 Información oficial sobre el partido 399621057 en Hattrick

22.12.2012 14:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 12 / X.1679 (166934)

PORTEZUELO Alineación oficial del equipo 'PORTEZUELO' en el partido 3 - 0 Real Betis Madrileño Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Betis Madrileño Balompie' en el partido
Juan Miguel Blanco (8') 1 - 0
Pedro Pinares (27') 2 - 0
Pedro Pinares (73') 3 - 0
PORTEZUELO Alineación oficial del equipo 'PORTEZUELO' en el partido 3 - 0 Real Betis Madrileño Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Betis Madrileño Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PORTEZUELO Alineación oficial del equipo 'PORTEZUELO' en el partido 3 - 2 Real Betis Madrileño Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Betis Madrileño Balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,5 % 14,6 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PORTEZUELO

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Corria el minut 8 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Juan Miguel Blanco, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 27 (Gol de falta): Al minut 27 en Pedro Pinares va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): PORTEZUELO va obtenir un penal al minut 73, que va llançar a la perfecció Pedro Pinares. 3 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Rafael Campos va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PORTEZUELO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Bogdan Cosac no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Víctor Malaspina estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pablo Lopez García al minut 63 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Armando Santos-Suárez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PORTEZUELO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joan Pau Mainegre, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 70 (Tirita): Era el minut 70 quan després d'una dura entrada, el jugador Joan Pau Mainegre de PORTEZUELO s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Real Betis Madrileño Balompie

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Eder Jordera va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jesús Masmitjà no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Eder Jordera va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 250 Minuto 75 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Madrileño l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 75, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Elisardo Palmaz de Madrileño amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Gregorio.