Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arsenal F.C.B (438801) - los prims (989175) » 399259381: T38/J5/X

Liga 399259381 Información oficial sobre el partido 399259381 en Hattrick

03.11.2012 14:25:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / X.4046 (182613)

Arsenal F.C.B Alineación oficial del equipo 'Arsenal F.C.B' en el partido 2 - 1 los prims Alineación oficial del equipo 'los prims' en el partido
0 - 1 Sebastián Díez de Medina (8')
Óscar Gortázar (35') 1 - 1
David Cubero (66') 2 - 1
Arsenal F.C.B Alineación oficial del equipo 'Arsenal F.C.B' en el partido 2 - 1 los prims Alineación oficial del equipo 'los prims' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arsenal F.C.B Alineación oficial del equipo 'Arsenal F.C.B' en el partido 3 - 1 los prims Alineación oficial del equipo 'los prims' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsenal F.C.B

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Arsenal equilibrava la balança al minut 35. En Óscar Gortázar, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): David Cubero va marcar al minut 66 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Daniel Puerta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Arsenal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rubén Roy de Arsenal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Al minut 29, Alfredo Pineda de Arsenal es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

los prims

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Prims van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sebastián Díez de Medina va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Chus Espinel quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): David Cubero va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 84 de joc.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Óscar Fallón va encarar al porter al 86, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Raúl Plaza Ronda va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Kurtzio Esnarrutza va fer una jugada per la banda esquerra, però Raúl Berzal va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arcadi Pagans de Prims va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Albert Gilabert de Prims la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Era el minut 34 quan després d'una dura entrada, el jugador Arcadi Pagans de Prims s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 88 de partit, quan un jugador de Prims, en Juan José Ram de Montoro, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.