Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ojazos Team (1433334) - Vodzka - Juniors (121491) » 399255736: T38/J6/X

Liga 399255736 Información oficial sobre el partido 399255736 en Hattrick

10.11.2012 14:25:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 6 / X.3981 (182548)

Ojazos Team Alineación oficial del equipo 'Ojazos Team' en el partido 1 - 0 Vodzka - Juniors Alineación oficial del equipo 'Vodzka - Juniors' en el partido
Ignacio Plaiz (3') 1 - 0
Ojazos Team Alineación oficial del equipo 'Ojazos Team' en el partido 1 - 0 Vodzka - Juniors Alineación oficial del equipo 'Vodzka - Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ojazos Team Alineación oficial del equipo 'Ojazos Team' en el partido 1 - 1 Vodzka - Juniors Alineación oficial del equipo 'Vodzka - Juniors' en el partido
Tiene un resultado normal 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,3 % 24,1 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ojazos Team

Goles Goles

  • 105 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 3, Ricardo Rupán va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Ignacio Plaiz que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jesús Amenós, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Amenós de Ojazos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Gregorio Carballoso de Ojazos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Jesús Amenós de Ojazos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 82.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Passats 69 minuts de joc, en Francisco Trastámara de Ojazos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Vodzka - Juniors

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Fidel Martínez va estar a punt de posar per davant a Juniors amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gonzalo Candia va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Juniors creava perill des de la dreta al minut 47, però en Gonzalo Candia, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Héctor Serra desviant la pilota a servei de cantonada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Pedro Gurruchaga va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Salmane Tamlakouten.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Héctor Serra, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jordi Ges, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.