Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L_P_A CF (435491) - prehistorico total (772529) » 399244288: T38/J13/X

Liga 399244288 Información oficial sobre el partido 399244288 en Hattrick

29.12.2012 14:25:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / X.3776 (182343)

L_P_A CF Alineación oficial del equipo 'L_P_A CF' en el partido 2 - 3 prehistorico total Alineación oficial del equipo 'prehistorico total' en el partido
Sliman Salhi (4') 1 - 0
1 - 1 Richi Corpo (14')
1 - 2 José García-Barberena (23')
1 - 3 Héctor Luengo (24')
Radu Rusu (70') 2 - 3
L_P_A CF Alineación oficial del equipo 'L_P_A CF' en el partido 2 - 3 prehistorico total Alineación oficial del equipo 'prehistorico total' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
L_P_A CF Alineación oficial del equipo 'L_P_A CF' en el partido 1 - 2 prehistorico total Alineación oficial del equipo 'prehistorico total' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L_P_A CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de L_P_A van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Sliman Salhi.
  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Radu Rusu va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 el L_P_A va posar setge sobre la defensa central visitant però en Sliman Salhi no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Ramírez va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 89, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Velayo de L_P_A amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Sancho Foncillas estava fent un bon partit.

prehistorico total

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de José García-Barberena va anar directament als peus de Richi Corpo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): prehistorico va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Raúl Priego, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en José García-Barberena que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Héctor Luengo va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Arrizen Duñabeitia, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Eduardo Sánchez Gil no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rafael Ramírez es va comportar com un juvenil al minut 47 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del prehistorico van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en José García-Barberena, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iván Gormaz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Eugenio Ibargoitia de prehistorico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): Richi Corpo no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per José Fores.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Héctor Luengo de prehistorico va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Carlos Campezo va prendre el seu rol al minut 88.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Eduardo Sánchez Gil ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.