Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shine Force C.F. (1587429) - ninjaaaaa (993208) » 399240096: T38/J1/X

Liga 399240096 Información oficial sobre el partido 399240096 en Hattrick

06.10.2012 14:25:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / X.3702 (182269)

Shine Force C.F. Alineación oficial del equipo 'Shine Force C.F.' en el partido 1 - 3 ninjaaaaa Alineación oficial del equipo 'ninjaaaaa' en el partido
Jorge Chipre (16') 1 - 0
1 - 1 Valdo de Espadanedo (19')
1 - 2 Valdo de Espadanedo (53')
1 - 3 Valdo de Espadanedo (66')
Shine Force C.F. Alineación oficial del equipo 'Shine Force C.F.' en el partido 1 - 3 ninjaaaaa Alineación oficial del equipo 'ninjaaaaa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Shine Force C.F. Alineación oficial del equipo 'Shine Force C.F.' en el partido 2 - 2 ninjaaaaa Alineación oficial del equipo 'ninjaaaaa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,3 % 47,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shine Force C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Shine va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 Jorge Chipre va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Shine sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Óscar Hernanz, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 7 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Shine va anar a parar a la dreta de l'atac on en Óscar Hernanz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 51 per blocar una centrada d'en Russell Hack va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Shine.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Jorge Chipre no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

ninjaaaaa

Goles Goles

  • 164 Minuto 19 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Valdo de Espadanedo va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 174 Minuto 53 (Gol de penalti): Quan passaven 53 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del ninjaaaaa. En Valdo de Espadanedo va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al ninjaaaaa per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 66. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Valdo de Espadanedo. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Nemesio Piñel Ceballos va estar a punt de posar per davant a ninjaaaaa amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Carles Cortacans va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ninjaaaaa, l'equip va recuperar la pilota al minut 52 i va contraatacar. En Steffen Medow va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): En Gorka Zeartza ocupà el lloc d'en Valeriano Nantes al 68 minuts, dos minuts després que el jugador de ninjaaaaa quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En David Arteaga, en lloc de córrer, relliscava.