Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

piperrak f.c (1582762) - Capitán Canalla (1418678) » 399228165: T38/J14/X

Liga 399228165 Información oficial sobre el partido 399228165 en Hattrick

05.01.2013 14:25:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 14 / X.3488 (182055)

piperrak f.c Alineación oficial del equipo 'piperrak f.c' en el partido 2 - 1 Capitán Canalla Alineación oficial del equipo 'Capitán Canalla' en el partido
0 - 1 Alejandro Barrera (43')
Víctor Asenjo (71') 1 - 1
Víctor Asenjo (77') 2 - 1
piperrak f.c Alineación oficial del equipo 'piperrak f.c' en el partido 2 - 1 Capitán Canalla Alineación oficial del equipo 'Capitán Canalla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
piperrak f.c Alineación oficial del equipo 'piperrak f.c' en el partido 3 - 1 Capitán Canalla Alineación oficial del equipo 'Capitán Canalla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

piperrak f.c

Goles Goles

  • 114 Minuto 71 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 71. Víctor Asenjo, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 120 Minuto 77 (Gol de falta): Una falta al minut 77 va provocar un lliure directe. Víctor Asenjo el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Òscar Amela va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Lauro Dapena va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Benedicto Frexa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a piperrak per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Benedicto Frexa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de piperrak a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Abdallah Khay va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Abdallah Khay de piperrak va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucas Guernica de piperrak va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Capitán Canalla

Goles Goles

  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alejandro Barrera de Capitán va fer un bon esprint per escapar-se de Víctor Toldrà i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Mauro Casal, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cándido Nieto no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Mauro Casal va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Iván Azabache, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrique Pareja es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Semblava que Lauro Dapena s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.