Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

som i serem f.c. (1414066) - Siemprecorrecto (801262) » 399227049: T38/J1/X

Liga 399227049 Información oficial sobre el partido 399227049 en Hattrick

06.10.2012 14:25:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / X.3469 (182036)

som i serem f.c. Alineación oficial del equipo 'som i serem f.c.' en el partido 3 - 3 Siemprecorrecto Alineación oficial del equipo 'Siemprecorrecto' en el partido
Marc Condomina (5') 1 - 0
Emillen Eitzaga (8') 2 - 0
2 - 1 Fernando Urrecho (23')
Horia-Ştefan Boghici (38') 3 - 1
3 - 2 Jorge Tío (64')
3 - 3 Tomás González Cuenia (73')
som i serem f.c. Alineación oficial del equipo 'som i serem f.c.' en el partido 3 - 3 Siemprecorrecto Alineación oficial del equipo 'Siemprecorrecto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
som i serem f.c. Alineación oficial del equipo 'som i serem f.c.' en el partido 2 - 2 Siemprecorrecto Alineación oficial del equipo 'Siemprecorrecto' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,9 % 36,6 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

som i serem f.c.

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Marc Condomina de serem aconseguir un gol al minut 5 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 8 (Gol por la derecha): Amb 8 minuts jugats, en Emillen Eitzaga va augmentar l'avantatge de serem a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a serem i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 38 minuts de joc. Mentre en Horia-Ştefan Boghici el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Miquel Borràs no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Emillen Eitzaga estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 70 quan Víctor Payán de serem gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): serem va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cătălin Cruceru va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andoni Cabale.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): serem es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Horia-Ştefan Boghici no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Chema Gort al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 16 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Marc Condomina no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. potente): Emillen Eitzaga estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Siemprecorrecto

Goles Goles

  • 152 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Fernando Urrecho va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 151 Minuto 64 (Gol por el centro): Siemprecorrecto van mostrar una bona compenetració quan al minut 64 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Jorge Tío va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del Siemprecorrecto va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tomás González Cuenia, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 35, en un 1 contra 1 amb el porter, però Marcos Cavada va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Manuel Olives des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Nicanor Estramigas va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Marcos Cavada.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Siemprecorrecto Miquel Borràs quasi marca al minut 84 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gil Ollich l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vicente Dansa de Siemprecorrecto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.