Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Llugones (312300) - F.C.RAMONES (123031) » 399220195: T38/J10/X

Liga 399220195 Información oficial sobre el partido 399220195 en Hattrick

08.12.2012 14:25:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 10 / X.3346 (181913)

Atletico Llugones Alineación oficial del equipo 'Atletico Llugones' en el partido 0 - 3 F.C.RAMONES Alineación oficial del equipo 'F.C.RAMONES' en el partido
0 - 1 Óscar Medina Carvajal (4')
0 - 2 Silvio Meneses (35')
0 - 3 Óscar Medina Carvajal (72')
Atletico Llugones Alineación oficial del equipo 'Atletico Llugones' en el partido 0 - 3 F.C.RAMONES Alineación oficial del equipo 'F.C.RAMONES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Llugones Alineación oficial del equipo 'Atletico Llugones' en el partido 2 - 2 F.C.RAMONES Alineación oficial del equipo 'F.C.RAMONES' en el partido
Tiene mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,8 % 27,1 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Llugones

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Abou Bakr Hassani de Llugones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 57 (Lesión): Heriberto Pan va sortir coix del terreny de joc, substituït per Alejandro Galves. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

F.C.RAMONES

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): En Óscar Medina Carvajal va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 4. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Silvio Meneses va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 72 (Gol de penalti): Passaven 72 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Óscar Medina Carvajal va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Silvio Meneses va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Ramon Trullols quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mauro Gesquier, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Abou Bakr Hassani no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Antonio José González Vado estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Xavier Civil de F.C.RAMONES va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Don Pepe Mena.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio José González Vado de F.C.RAMONES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): En Ferran Vidagany de F.C.RAMONES va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mario González Pondal va prendre el seu rol al minut 17.