Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SALIR-MUERTOS-VIVIENETS (1417742) - Bahía de Cádiz FC (1600215) » 399198598: T38/J14/X

Liga 399198598 Información oficial sobre el partido 399198598 en Hattrick

05.01.2013 14:20:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 14 / X.2960 (171287)

SALIR-MUERTOS-VIVIENETS Alineación oficial del equipo 'SALIR-MUERTOS-VIVIENETS' en el partido 1 - 2 Bahía de Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Bahía de Cádiz FC' en el partido
0 - 1 Antoni Closa (61')
0 - 2 Abdelbar Moulaye (79')
Albert Candela (80') 1 - 2
SALIR-MUERTOS-VIVIENETS Alineación oficial del equipo 'SALIR-MUERTOS-VIVIENETS' en el partido 1 - 2 Bahía de Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Bahía de Cádiz FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SALIR-MUERTOS-VIVIENETS Alineación oficial del equipo 'SALIR-MUERTOS-VIVIENETS' en el partido 3 - 2 Bahía de Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Bahía de Cádiz FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,1 % 10,5 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SALIR-MUERTOS-VIVIENETS

Goles Goles

  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 80 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Albert Candela, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el SALIR-MUERTOS-VIVIE a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): SALIR-MUERTOS-VIVIE va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Manolo Ramos-Argüelles en un 1 contra 1 amb el porter Abel Juaristi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SALIR-MUERTOS-VIVIE, l'equip va recuperar la pilota al minut 17 i va contraatacar. En Ignacio Vázquez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): SALIR-MUERTOS-VIVIE per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Manuel Amador va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adrián Aristimuño es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Rosal de SALIR-MUERTOS-VIVIE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Adrián Aristimuño de SALIR-MUERTOS-VIVIE es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 37.
  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en José Ruiz Aledo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Óscar Gómez de Pedroso de SALIR-MUERTOS-VIVIE va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. José Ruiz Aledo va prendre el seu rol al minut 33.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 4 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Óscar Gómez de Pedroso se sentia fresc com una rosa.

Bahía de Cádiz FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): En Juan Luis Melón va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Antoni Closa la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 180 Minuto 79 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Abdelbar Moulaye de Bahía va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Manuel Ciervo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Manuel Ciervo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Acisclo Vila no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Manuel Ciervo.