Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

E.D. Val Miñor (1581759) - Ekipo Hacia Atras (30525) » 399198480: T38/J13/X

Liga 399198480 Información oficial sobre el partido 399198480 en Hattrick

29.12.2012 14:20:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / X.2958 (171285)

E.D. Val Miñor Alineación oficial del equipo 'E.D. Val Miñor' en el partido 1 - 0 Ekipo Hacia Atras Alineación oficial del equipo 'Ekipo Hacia Atras' en el partido
Pere Pau Marsà (86') 1 - 0
E.D. Val Miñor Alineación oficial del equipo 'E.D. Val Miñor' en el partido 1 - 0 Ekipo Hacia Atras Alineación oficial del equipo 'Ekipo Hacia Atras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
E.D. Val Miñor Alineación oficial del equipo 'E.D. Val Miñor' en el partido 4 - 1 Ekipo Hacia Atras Alineación oficial del equipo 'Ekipo Hacia Atras' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

E.D. Val Miñor

Goles Goles

  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Miñor va ser Pere Pau Marsà.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ekipo. La jugada d'estratègia del Miñor per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Julio Yanguas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Sukil Areakoetxea, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Josep Arbolí de Miñor va abandonar el terreny de joc després de 19 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Enrique Lapuente Mínguez va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): En Víctor Miranda ocupà el lloc d'en Eberhardt Elgert al 56 minuts, dos minuts després que el jugador de Miñor quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. potente): Adrián Maldonado estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Ekipo Hacia Atras

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Marco Antonio García Sañudo de Ekipo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Óscar Ioyaga va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 12, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Josep Arbolí va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Ekipo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Fabián Armesto va quedar-se sol davant el porter Josep Arbolí, però aquest va poder aturar el xut.
  • 289 Minuto 26 (Ocasión evento especial): En Sergio Caciara, al minut 26 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Sukil Areakoetxea el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Tudo de Ekipo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabián Armesto de Ekipo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.