Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steagua Nospotable (1433408) - Donuts CF (1414052) » 399180937: T38/J10/X

Liga 399180937 Información oficial sobre el partido 399180937 en Hattrick

08.12.2012 14:20:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 10 / X.2921 (171248)

Steagua Nospotable Alineación oficial del equipo 'Steagua Nospotable' en el partido 5 - 0 Donuts CF Alineación oficial del equipo 'Donuts CF' en el partido
Jorge Caulers (16') 1 - 0
Marcos Sáiz (27') 2 - 0
Matthias Haupenthal (38') 3 - 0
Marcos Sáiz (80') 4 - 0
Marcos Sáiz (88') 5 - 0
Steagua Nospotable Alineación oficial del equipo 'Steagua Nospotable' en el partido 5 - 0 Donuts CF Alineación oficial del equipo 'Donuts CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Steagua Nospotable Alineación oficial del equipo 'Steagua Nospotable' en el partido 4 - 1 Donuts CF Alineación oficial del equipo 'Donuts CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steagua Nospotable

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 els aficionats van embogir quan en Jorge Caulers va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Nospotable.
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): Nospotable va obtenir un penal al minut 27, que va llançar a la perfecció Marcos Sáiz. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Nospotable pel centre va donar un gran resultat: el gol de Matthias Haupenthal va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Marcos Sáiz va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 80 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 0.
  • 134 Minuto 88 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Nospotable i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 88 minuts de joc. Mentre en Marcos Sáiz el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sergio Deya no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Martín Gil de la Cuesta estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Zachariah Flint gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eloy Navarro Ros va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Jorge Caulers de Nospotable gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Javier Ordúz de Nospotable va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcos Sáiz.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Al minut 89 en José María Utrera Prados va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 75 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Raúl Garma, jugador de Nospotable, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 75. José María Utrera Prados, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Martín Gil de la Cuesta de Nospotable va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Àngel Guimerà va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Sanduru Lopirana ocupà el lloc d'en Miguel Hipólito al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de Nospotable quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Donuts CF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Miguel Mijares va estar a punt de posar per davant a Donuts amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jesús Salvadores va impedir un gol cantat.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Alberto Espleda la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Donuts havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Adri Mahiques de Donuts va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Eloy Navarro Ros va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Donuts es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.