Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c.rianxobur (490642) - Doramas (992416) » 399180733: T38/J1/X

Liga 399180733 Información oficial sobre el partido 399180733 en Hattrick

06.10.2012 14:20:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / X.2918 (171245)

f.c.rianxobur Alineación oficial del equipo 'f.c.rianxobur' en el partido 2 - 3 Rías Galegas FC Alineación oficial del equipo 'Rías Galegas FC' en el partido
Guillermo Vilallonga (14') 1 - 0
1 - 1 Juan Sáenz Díez (20')
1 - 2 Joan Esteve Candela (36')
Emiliano Sáez (63') 2 - 2
2 - 3 Souha Zaidi (66')
f.c.rianxobur Alineación oficial del equipo 'f.c.rianxobur' en el partido 2 - 3 Rías Galegas FC Alineación oficial del equipo 'Rías Galegas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
f.c.rianxobur Alineación oficial del equipo 'f.c.rianxobur' en el partido 2 - 2 Rías Galegas FC Alineación oficial del equipo 'Rías Galegas FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,5 % 18,7 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c.rianxobur

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del f.c.rianxobur van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Guillermo Vilallonga va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Víctor Malvaz la va rematar Emiliano Sáez amb una magnífica volea que va fer pujar per a f.c.rianxobur el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pedro Silva Palafox no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Emiliano Sáez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Emiliano Sáez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Paco Abejaro, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Otxote Erbeti de f.c.rianxobur va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 79, però no va estar gaire encertat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Paco Abejaro ocupà el lloc d'en Jaime Urmeneta al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de f.c.rianxobur quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Rías Galegas FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Als 20 minuts de partit, Juan Sáenz Díez de Galegas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 36, quan Joan Esteve Candela va posar els visitants Galegas per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 66 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Souha Zaidi va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Xurxo Cajide va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 39, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Gervasi Pupurull de Galegas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xurxo Cajide de Galegas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.