Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asociación Trajánico-recreativa (436822) - indiona (1598026) » 399173547: T38/J11/X

Liga 399173547 Información oficial sobre el partido 399173547 en Hattrick

15.12.2012 14:20:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 11 / X.2789 (171116)

Asociación Trajánico-recreativa Alineación oficial del equipo 'Asociación Trajánico-recreativa' en el partido 2 - 0 indiona Alineación oficial del equipo 'indiona' en el partido
Juan Solano (27') 1 - 0
Patricio Guini (80') 2 - 0
Asociación Trajánico-recreativa Alineación oficial del equipo 'Asociación Trajánico-recreativa' en el partido 2 - 0 indiona Alineación oficial del equipo 'indiona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Asociación Trajánico-recreativa Alineación oficial del equipo 'Asociación Trajánico-recreativa' en el partido 5 - 1 indiona Alineación oficial del equipo 'indiona' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asociación Trajánico-recreativa

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Corria el minut 27 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Juan Solano, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Patricio Guini va incrementar l'avantatge de Trajánico-recreativ amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Alfredo Isuzquiza va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Solano! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Patricio Guini gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paco Vesga va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Gonzalo Samaniego gairebé va marcar per a Trajánico-recreativ des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En 季 (Ji) 康山 (Kangshan), en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Trajánico-recreativ Oriol Arnavat quasi marca al minut 75 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gonzalo Samaniego l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dani Fontana de Trajánico-recreativ va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

indiona