Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Pixuleitors (1601240) - Bordeta team (1594769) » 399139910: T38/J3/X

Liga 399139910 Información oficial sobre el partido 399139910 en Hattrick

20.10.2012 14:20:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 3 / X.2546 (170873)

F.C. Pixuleitors Alineación oficial del equipo 'F.C. Pixuleitors' en el partido 4 - 1 Bordeta team Alineación oficial del equipo 'Bordeta team' en el partido
Jorge Sáenz Barrio (23') 1 - 0
Luis Uriona (32') 2 - 0
Jorge Sáenz Barrio (34') 3 - 0
3 - 1 Ignacio Baraja (60')
Eduardo Balenciaga (74') 4 - 1
F.C. Pixuleitors Alineación oficial del equipo 'F.C. Pixuleitors' en el partido 4 - 1 Bordeta team Alineación oficial del equipo 'Bordeta team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C. Pixuleitors Alineación oficial del equipo 'F.C. Pixuleitors' en el partido 5 - 2 Bordeta team Alineación oficial del equipo 'Bordeta team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Pixuleitors

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Corria el minut 23 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jorge Sáenz Barrio, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Luis Uriona de Pixuleitors va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Jorge Sáenz Barrio va incrementar l'avantatge de Pixuleitors amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Amb 74 minuts jugats, en Eduardo Balenciaga va augmentar l'avantatge de Pixuleitors a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El Pixuleitors ho intentava per la dreta per mitjà de Casiano Zárate, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Pixuleitors van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Miguel Zarco, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pixuleitors va ser a punt de marcar al minut 76, quan el seu jugador Eduardo Balenciaga va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Uriona de Pixuleitors amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bordeta team

Goles Goles

  • 136 Minuto 60 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Hernesto Basanta s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Ignacio Baraja, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ignacio Baraja ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar Bravo Roldán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Ramón Caldas probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Stu Packer, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.