Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

secocabre team (1365500) - Extraordinarios de Aluche F.C. (800316) » 399139539: T38/J9/X

Liga 399139539 Información oficial sobre el partido 399139539 en Hattrick

01.12.2012 14:20:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 9 / X.2539 (170866)

secocabre team Alineación oficial del equipo 'secocabre team' en el partido 5 - 3 Extraordinarios de Aluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Extraordinarios de Aluche F.C.' en el partido
0 - 1 David Ferrueros (21')
Juan Cascall (33') 1 - 1
1 - 2 David Ferrueros (39')
José Cantera (48') 2 - 2
2 - 3 David Ferrueros (54')
Marcos Lazo (64') 3 - 3
José Cantera (75') 4 - 3
Ian Fabregat (78') 5 - 3
secocabre team Alineación oficial del equipo 'secocabre team' en el partido 5 - 3 Extraordinarios de Aluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Extraordinarios de Aluche F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
secocabre team Alineación oficial del equipo 'secocabre team' en el partido 6 - 0 Extraordinarios de Aluche F.C. Alineación oficial del equipo 'Extraordinarios de Aluche F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

secocabre team

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, secocabre aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Juan Cascall va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan José Cantera va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 48.
  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): secocabre equilibrava la balança al minut 64. En Marcos Lazo, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 116 Minuto 75 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 75 minuts quan Marcos Lazo va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a José Cantera, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 4 - 3.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de secocabre pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ian Fabregat va posar el 5 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marcos Lazo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Carlos Gallego quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): secocabre va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Vistilo Ballesta en un 1 contra 1 amb el porter Robert Perebosch, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Ian Fabregat va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de secocabre se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Juan Cascall una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Robert Perebosch va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcos Lazo de secocabre la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Extraordinarios de Aluche F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a David Ferrueros quedar desmarcat i marcar per a Extraordinarios al minut 21. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 139 Minuto 39 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En David Ferrueros va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Adrián Eliot.
  • 108 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 54, en Rafael Monreal la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en David Ferrueros que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Rafel Ballvé marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en David Ferrueros que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafel Ballvé de Extraordinarios es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Rafel Ballvé de Extraordinarios per doble groga al minut 70.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Julen Rueda Marín va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Extraordinarios estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.