Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los popelles de al lao (1588401) - Calorcito (801833) » 399138941: T38/J13/X

Liga 399138941 Información oficial sobre el partido 399138941 en Hattrick

29.12.2012 14:20:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / X.2528 (170855)

selecion española Alineación oficial del equipo 'selecion española' en el partido 2 - 1 Conil FC Alineación oficial del equipo 'Conil FC' en el partido
Manolo Erinazu (4') 1 - 0
Heladio Pin (36') 2 - 0
2 - 1 Guayasent Marín Palacios (85')
selecion española Alineación oficial del equipo 'selecion española' en el partido 2 - 1 Conil FC Alineación oficial del equipo 'Conil FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
selecion española Alineación oficial del equipo 'selecion española' en el partido 4 - 0 Conil FC Alineación oficial del equipo 'Conil FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

selecion española

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Manolo Erinazu de selecion aconseguir un gol al minut 4 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Juan Ramírez va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Heladio Pin, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Pico va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Abel Balodis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Abel Balodis al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Heladio Pin va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Ramírez de selecion va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Sergio Lavista gairebé va marcar per a selecion des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Urdaitz Balentenea va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Vaquero de selecion es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Daniel Mariano Romero ocupà el lloc d'en Luis Garitano al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de selecion quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Raúl Vaquero va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Juan Ramírez.

Conil FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Conil seguien lluitant fins al final. Al minut 85, fruit d'aquests esforços, Guayasent Marín Palacios va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Luis Rico Tendero per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 88, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Adjona Canal no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.