Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kimichurri (1335248) - C.D. Basauri (436131) » 399134783: T38/J10/X

Evento: 030_5 (Feia temps que no es veia una tempesta de tal magnitud al kimichurri Arena però, malgrat tot, 2541 aficionats incondicionals animaven sense parar. En Vladimir Škeljo va ser l'àrbitre assignat amb l'ajuda dels assistents Guillermo Samil i .)
Evento: 020_4 (L'entrenador del kimichurri encaixava la mà amb l'entrenador rival, mentre els seus jugadors sortien al camp formant un 4-4-2.)
Evento: 021_4 (Pel kimichurri, els següents jugadors van saltar al terreny de joc: Faghrouch - Hălmăjan, Reñé, 霆峰 (Tingfeng), Echavarri - Samacá, Salas, Mediero, Gheţa - Jolonch, Méndez Blasco.

)
Evento: 020_2 (L'entrenador del brave va escollir un 4-4-2 per començar el partit.)
Evento: 021_1 (L'entrenador del brave va seleccionar els següents jugadors: Copeiro - Campaspero, Bârcă, Heltborg, Whittle-Jones - Vilallonga, Vigalondo, Vázquez, Trenchs - Díaz, Peñafiel.

)
Evento: 333_1 (brave va ignorar les bandes per decantar-se en els atacs pel centre.)
Evento: 221_3 (En Sergio Méndez Blasco del kimichurri ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.)
Evento: 121_5 (La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Xavier Jolonch, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del kimichurri se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 13.)
Evento: 231_1 (敖 (Ao) 霆峰 (Tingfeng) una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Eduardo Copeiro va mantenir l'equip visitant dins del partit.)
Evento: 131_5 (Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alberto Salas va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.)
Evento: 045_3 (2 - 0 era el resultat a la mitja part.)
Evento: 040_4 (A les estadístiques, domini del kimichurri, controlant la pilota un 58 per cent del temps.

)
Evento: 301_1 (Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Javier Mediero, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.)
Evento: 251_5 (Un excel·lent xut de Jorge Vázquez va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.)
Evento: 514_4 (Després que el VAR revises una entrada a destemps de Claudiu Gheţa, el jugador de kimichurri va ser expulsat al minut 64.)
Evento: 095_5 (Francisco Jesús Campaspero va sortir coix del terreny de joc, substituït per Alejandro La Santa. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.)
Evento: 230_5 (L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jorge Echavarri, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.)
Evento: 090_2 (Al minut 72, Alberto Salas de kimichurri es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.)
Evento: 232_5 (Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sergio Méndez Blasco va rematar alt.)
Evento: 142_1 (Quique Díaz va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de brave i marcant el 2 - 1.)
Evento: 261_4 (En Jairo Vilallonga al minut 83 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.)
Evento: 302_4 (A en Jorge Echavarri no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.)
Evento: 261_1 (Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 85 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Arthur Whittle-Jones va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.)
Evento: 131_2 (Al minut 86 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Cosmin Hălmăjan, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a kimichurri.)
Evento: 062_2 (La dinàmica del partit començà a canviar quan els jugadors del kimichurri van decidir centrar-se en defensar la seva porteria.)
Evento: 047_2 (La igualtat del partit es va veure reflectida en la possessió, que va ser del 50% per a cada equip.

)
Evento: 041_5 (En Xavier Jolonch va fer un partit admirable per a kimichurri.)
Evento: 042_1 (Othmane Faghrouch, però, va decebre els seus seguidors.)
Evento: 041_4 (El millor rendiment a les files de brave el tingué clarament en Quique Díaz.)
Evento: 042_4 (En canvi, Jorge Vázquez va fer el paper de la trista figura.)
Evento: 550_2 ()
Evento: 550_3 ()
Evento: 599_5 (Al final del temps reglamentari el marcador mostrava el 3 - 1 final.)

Liga 399134783 Información oficial sobre el partido 399134783 en Hattrick

08.12.2012 14:20:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 10 / X.2454 (170781)

kimichurri Alineación oficial del equipo 'kimichurri' en el partido 3 - 1 the brave Alineación oficial del equipo 'the brave' en el partido
Xavier Jolonch (13') 1 - 0
Alberto Salas (33') 2 - 0
2 - 1 Quique Díaz (80')
Cosmin Hălmăjan (86') 3 - 1
kimichurri Alineación oficial del equipo 'kimichurri' en el partido 3 - 1 the brave Alineación oficial del equipo 'the brave' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
kimichurri Alineación oficial del equipo 'kimichurri' en el partido 4 - 1 the brave Alineación oficial del equipo 'the brave' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kimichurri

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Xavier Jolonch, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del kimichurri se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 13.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alberto Salas va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Cosmin Hălmăjan, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a kimichurri.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Sergio Méndez Blasco del kimichurri ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): 敖 (Ao) 霆峰 (Tingfeng) una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Eduardo Copeiro va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jorge Echavarri, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sergio Méndez Blasco va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 64 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Claudiu Gheţa, el jugador de kimichurri va ser expulsat al minut 64.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72, Alberto Salas de kimichurri es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Javier Mediero, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Jorge Echavarri no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

the brave

Goles Goles

  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Quique Díaz va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de brave i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Jorge Vázquez va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Jairo Vilallonga al minut 83 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 85 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Arthur Whittle-Jones va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones