Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atl.salobreña (1462312) - Warren Rats (1438077) » 399132217: T38/J13/X

Liga 399132217 Información oficial sobre el partido 399132217 en Hattrick

29.12.2012 14:20:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / X.2411 (170738)

atl.salobreña Alineación oficial del equipo 'atl.salobreña' en el partido 2 - 2 Bergara F.C. Alineación oficial del equipo 'Bergara F.C.' en el partido
0 - 1 Miguel Antonio Carvajal (3')
0 - 2 Miguel Antonio Carvajal (17')
Mauro Solé (25') 1 - 2
Alexandre do Burgo (78') 2 - 2
atl.salobreña Alineación oficial del equipo 'atl.salobreña' en el partido 2 - 2 Bergara F.C. Alineación oficial del equipo 'Bergara F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atl.salobreña Alineación oficial del equipo 'atl.salobreña' en el partido 2 - 1 Bergara F.C. Alineación oficial del equipo 'Bergara F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,1 % 19,1 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atl.salobreña

Goles Goles

  • 102 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Als 25 minuts, una gran jugada per l'esquerra de atl.salobreña va acabar amb la pilota als peus de Mauro Solé que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): atl.salobreña equilibrava la balança al minut 78. En Alexandre do Burgo, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 6 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Mauro Solé quasi empata el partit al minut 6, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): atl.salobreña van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 33, però el xut de David Botella des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Andreu Camptor va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de atl.salobreña va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Enrique Mazas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Enrique Mazas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de atl.salobreña se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): atl.salobreña per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 82, quan Guillermo Ruiz Mejía va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Després de 31 minuts jugats, Manolo Interiana es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Andreu Camptor.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Guillermo Ruiz Mejía maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Bergara F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Miguel Antonio Carvajal que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Bergara.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Miguel Antonio Carvajal de Bergara l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 17 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en David Botella no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Thorger Hopfinger estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En Youssef Gharib va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Bergara van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Miguel Antonio Carvajal, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): Mario Pino Mata de Bergara va abandonar el terreny de joc després de 11 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Raúl Cortet va entrar en el seu lloc.