Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD.MONTECARLO-JELI-LOLI-MARILUZ-ISA (995354) - R.C. Vilapedre (1430873) » 399125570: T38/J7/X

Liga 399125570 Información oficial sobre el partido 399125570 en Hattrick

17.11.2012 14:20:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / X.2350 (170677)

SD.MONTECARLO-JELI-LOLI-MARILUZ-ISA Alineación oficial del equipo 'SD.MONTECARLO-JELI-LOLI-MARILUZ-ISA' en el partido 0 - 2 rokeros Alineación oficial del equipo 'rokeros' en el partido
0 - 1 Chacobo Rancón (72')
0 - 2 Alejandro Miñón Herreros (79')
SD.MONTECARLO-JELI-LOLI-MARILUZ-ISA Alineación oficial del equipo 'SD.MONTECARLO-JELI-LOLI-MARILUZ-ISA' en el partido 0 - 2 rokeros Alineación oficial del equipo 'rokeros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SD.MONTECARLO-JELI-LOLI-MARILUZ-ISA Alineación oficial del equipo 'SD.MONTECARLO-JELI-LOLI-MARILUZ-ISA' en el partido 2 - 2 rokeros Alineación oficial del equipo 'rokeros' en el partido
Tiene mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,7 % 56,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD.MONTECARLO-JELI-LOLI-MARILUZ-ISA

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SD.MONTECARLO-JELI-, l'equip va recuperar la pilota al minut 4 i va contraatacar. En Martxel Laukariz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Josep Xavier Fillol arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): SD.MONTECARLO-JELI- va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 49 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Martxel Laukariz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joan Albert Amatller va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Roberto Maestre Lobo de SD.MONTECARLO-JELI- va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 36 va fer que Jaime Abeeta de SD.MONTECARLO-JELI- hagués d'abandonar el terreny de joc. Karmel Errotabehere va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 091 Minuto 50 (Lesión leve): SD.MONTECARLO-JELI- va fer una substitució al minut 50. Camilo Barra va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Txevi Galià.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, OK potente): Roberto Maestre Lobo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Cristian Magraner va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

rokeros

Goles Goles

  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): Chacobo Rancón va marcar al minut 72 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al rokeros per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 79. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Alejandro Miñón Herreros. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Moisés Estúñiga, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jesús Yermo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El rokeros va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Fernando Ginés va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 77, el rokeros estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Alfred Dowling va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.