Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BATCS (118280) - gladiators vs bardos (1460623) » 399116303: T38/J7/X

Liga 399116303 Información oficial sobre el partido 399116303 en Hattrick

17.11.2012 14:20:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / X.2270 (170597)

regal barça f.c Alineación oficial del equipo 'regal barça f.c' en el partido 6 - 0 gladiators vs bardos Alineación oficial del equipo 'gladiators vs bardos' en el partido
Rigoberto Roses Ferrer (6') 1 - 0
Gonzalo Proaño (15') 2 - 0
Javier Faquel (47') 3 - 0
Javier Faquel (52') 4 - 0
Pablo Sáenz Camacho (57') 5 - 0
Javier Faquel (77') 6 - 0
regal barça f.c Alineación oficial del equipo 'regal barça f.c' en el partido 6 - 0 gladiators vs bardos Alineación oficial del equipo 'gladiators vs bardos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
regal barça f.c Alineación oficial del equipo 'regal barça f.c' en el partido 5 - 0 gladiators vs bardos Alineación oficial del equipo 'gladiators vs bardos' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

regal barça f.c

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Corria el minut 6 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Rigoberto Roses Ferrer, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): Amb 15 minuts jugats, en Gonzalo Proaño va augmentar l'avantatge de regal a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan regal va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Javier Faquel des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Javier Faquel va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Pablo Sáenz Camacho va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Javier Faquel de regal va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Iñaki Grimaldi no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Raül Serras estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): Pablo Sáenz Camacho va sorprendre Manolo Mariana amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Rigoberto Roses Ferrer es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eloy Cabanyes de regal es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Passats 76 minuts de joc, en Pablo Sáenz Camacho de regal va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 81 (Lesión): regal es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pablo Sáenz Camacho no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Antonio Maestre al camp.
  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Lalo Redondo Sierra, de regal, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. José Gastey el va substituir.

gladiators vs bardos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de gladiators, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Juan Vásquez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de gladiators a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Iñaki Grimaldi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rubén Carrera de gladiators amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Juan Vásquez de gladiators va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Vicente Villa després que el jugador de gladiators li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): gladiators va fer una substitució al minut 71. Rubén Carrera va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Francisco Jesús Baroja.