Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Ducalambti (119955) - C.D Buenavista DN (993924) » 399087753: T38/J3/X

Liga 399087753 Información oficial sobre el partido 399087753 en Hattrick

20.10.2012 14:20:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 3 / X.2154 (170481)

CF Ducalambti Alineación oficial del equipo 'CF Ducalambti' en el partido 1 - 1 E.F.San Felix Alineación oficial del equipo 'E.F.San Felix' en el partido
0 - 1 Enrique Hormiga (30')
Manolo Maestro Lista (64') 1 - 1
CF Ducalambti Alineación oficial del equipo 'CF Ducalambti' en el partido 1 - 1 E.F.San Felix Alineación oficial del equipo 'E.F.San Felix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CF Ducalambti Alineación oficial del equipo 'CF Ducalambti' en el partido 1 - 4 E.F.San Felix Alineación oficial del equipo 'E.F.San Felix' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Ducalambti

Goles Goles

  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Manolo Maestro Lista va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Óscar Ferrán Martínez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Manolo Maestro Lista estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ducalamb va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de George Lucescu, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84, Víctor Miguel Manso Tabernero arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manolo Maestro Lista de Ducalamb va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

E.F.San Felix

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a E.F.San prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Enrique Hormiga.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Isidro Cancelas al minut 20 semblava entrar, però Mauro Canterelles va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Jesús Vea va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mauro Canterelles, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Jesús Vea va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mauro Canterelles va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jesús Vea es va quedar sol davant del porter, al minut 37. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Enrique Hormiga al minut 39, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Enrique Hormiga, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 80 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87, Iustinian Gherciu de E.F.San es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.