Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gênio FC (1598070) - SIGLERTGD (436476) » 399073274: T38/J4/X

Liga 399073274 Información oficial sobre el partido 399073274 en Hattrick

27.10.2012 14:20:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 4 / X.2063 (170390)

Javinho f.c Alineación oficial del equipo 'Javinho f.c' en el partido 1 - 2 Samurai Wolves Alineación oficial del equipo 'Samurai Wolves' en el partido
Abdelouassi Moussafir (19') 1 - 0
1 - 1 Jesús Ajofrín (26')
1 - 2 Sergio Valles (37')
Javinho f.c Alineación oficial del equipo 'Javinho f.c' en el partido 1 - 2 Samurai Wolves Alineación oficial del equipo 'Samurai Wolves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Javinho f.c Alineación oficial del equipo 'Javinho f.c' en el partido 4 - 0 Samurai Wolves Alineación oficial del equipo 'Samurai Wolves' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Javinho f.c

Goles Goles

  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Abdelouassi Moussafir era molt més ràpid que el defensa Mauro Ruiz-Berriz. Al minut 19, el jugador de Javinho va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Javinho van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ivan Lazarov, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ivan Lazarov de Javinho va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 61 minuts, en Ivan Lazarov no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Abdelouassi Moussafir, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Carles Fexas va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 79, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Javinho Ivan Lazarov quasi va assolir l'empat al minut 80 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Samurai Wolves

Goles Goles

  • 164 Minuto 26 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Jesús Ajofrín marqués l'empat. Al minut 26 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Samurai va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Josep Ignasi Cosialls, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sergio Valles que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Samurai va anar a parar a la dreta de l'atac on en Martín Gil, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauro Ruiz-Berriz de Samurai va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.