Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Picassent F.C. (491360) - Drink Team Valladolid (1456412) » 399037903: T38/J11/X

Liga 399037903 Información oficial sobre el partido 399037903 en Hattrick

15.12.2012 14:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 11 / X.1892 (167147)

Escurial de la Sierra Team Alineación oficial del equipo 'Escurial de la Sierra Team' en el partido 3 - 0 morokil Alineación oficial del equipo 'morokil' en el partido
Óscar Sanz (25') 1 - 0
Jorge Xamar (30') 2 - 0
Óscar Sanz (34') 3 - 0
Escurial de la Sierra Team Alineación oficial del equipo 'Escurial de la Sierra Team' en el partido 3 - 0 morokil Alineación oficial del equipo 'morokil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Escurial de la Sierra Team Alineación oficial del equipo 'Escurial de la Sierra Team' en el partido 2 - 1 morokil Alineación oficial del equipo 'morokil' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,5 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escurial de la Sierra Team

Goles Goles

  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): Yiorgos Nikou de Escurial va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Óscar Sanz que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Hermenegil Alegret arribés a peus de Jorge Xamar, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Escurial el 2 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Óscar Sanz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Victor Ostroveanu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Óscar Sanz gairebé va marcar per a Escurial des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 22 (Tirita (médico)): Jorge Xamar es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 090 Minuto 78 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 78 de partit, quan un jugador de Escurial, en Cornelius Schattan, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

morokil

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de morokil, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Paco Ludeña va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Paco Ludeña va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Lajos Szinetár.
  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 86 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Jaume Cuatrecasas amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): morokil van sortir al contraatac amb encert al minut 89, però Jaume Cuatrecasas no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Garcés de los Fayos de morokil va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Javier Galdón s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Passats 80 minuts de joc, en Javier Galdón de morokil va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.