Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Humble Wolves 2 (307522) - Real Cibeles' Lions C.F. (1462653) » 398995169: T38/J4/X

Liga 398995169 Información oficial sobre el partido 398995169 en Hattrick

27.10.2012 14:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 4 / X.1796 (167051)

jamelgos jija Alineación oficial del equipo 'jamelgos jija' en el partido 3 - 2 Real Cibeles' Lions C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Cibeles' Lions C.F.' en el partido
Oriol Brun (3') 1 - 0
1 - 1 Daniel Orozco (12')
1 - 2 Jaime Aguilar (62')
Pepe González Echavarría (70') 2 - 2
Germán Valbuena (84') 3 - 2
jamelgos jija Alineación oficial del equipo 'jamelgos jija' en el partido 3 - 2 Real Cibeles' Lions C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Cibeles' Lions C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
jamelgos jija Alineación oficial del equipo 'jamelgos jija' en el partido 3 - 0 Real Cibeles' Lions C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Cibeles' Lions C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jamelgos jija

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 3 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de jamelgos. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Oriol Brun xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 112 Minuto 70 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Pepe González Echavarría va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 70.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Germán Valbuena de jamelgos aconseguir un gol al minut 84 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pepe González Echavarría per poc que no incrementa el marcador al minut 11. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Hernán Valdespino va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): jamelgos va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Nafarroa Bardolet va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Antxoka Berain va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 50 per blocar una centrada d'en José Sánchez Barriga va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de jamelgos.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Oriol Brun va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, José Sánchez Barriga de jamelgos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Pablo Ramírez de jamelgos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Josep Arnau Tornamorell va prendre el seu rol al minut 85.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Antxoka Berain.

Real Cibeles' Lions C.F.

Goles Goles

  • 105 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Daniel Orozco rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Daniel Albaiges, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cibeles eren letals, i Jaime Aguilar va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Pablo Iramain va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.