Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

united gold (989702) - Fiebre de fútbol (307626) » 398988226: T38/J11/X

Liga 398988226 Información oficial sobre el partido 398988226 en Hattrick

15.12.2012 14:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 11 / X.1767 (167022)

united gold Alineación oficial del equipo 'united gold' en el partido 2 - 1 Fiebre de fútbol Alineación oficial del equipo 'Fiebre de fútbol' en el partido
Unam Fayssali (41') 1 - 0
1 - 1 Moustapha BouAli (42')
Unam Fayssali (55') 2 - 1
united gold Alineación oficial del equipo 'united gold' en el partido 2 - 1 Fiebre de fútbol Alineación oficial del equipo 'Fiebre de fútbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
united gold Alineación oficial del equipo 'united gold' en el partido 4 - 0 Fiebre de fútbol Alineación oficial del equipo 'Fiebre de fútbol' en el partido
Tiene mala suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

united gold

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Passats 41 minuts, Unam Fayssali, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. united es posava per davant!
  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els seguidors del united contenien la respiració mentre en Unam Fayssali s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): united va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Felipe Lerdo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Calixto Orellana.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): united va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 47 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Maximiliano Cantolla ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): united va ser a punt de marcar al minut 79, quan el seu jugador Botho Jagenteufel va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de united, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Ricardo Romero Leguina va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Samuel Correal de united amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Barrio de united va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Samuel Correal se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

Fiebre de fútbol

Goles Goles

  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 42, quan Moustapha BouAli va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Pere Guillem va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Moustapha BouAli va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Moustapha BouAli.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Riquelme de FDF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Edelmiro Verín de FDF va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.