Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Playas de Águilas Club de Futbol (1333448) - Asqari (122991) » 398984355: T38/J10/X

Liga 398984355 Información oficial sobre el partido 398984355 en Hattrick

08.12.2012 14:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 10 / X.1757 (167012)

fc.viladoms Alineación oficial del equipo 'fc.viladoms' en el partido 2 - 0 lunita team Alineación oficial del equipo 'lunita team' en el partido
Diego Haro (6') 1 - 0
Emilio Iturrarán (21') 2 - 0
fc.viladoms Alineación oficial del equipo 'fc.viladoms' en el partido 2 - 0 lunita team Alineación oficial del equipo 'lunita team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fc.viladoms Alineación oficial del equipo 'fc.viladoms' en el partido 1 - 1 lunita team Alineación oficial del equipo 'lunita team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,5 % 24,8 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc.viladoms

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Al minut 6 l'àrbitre va premiar fc.viladoms amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Diego Haro va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 106 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 21 i semblava que fc.viladoms desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Emilio Iturrarán va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 0 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Jaume Guimó va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ugaitz Zildotz de fc.viladoms amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 20 (Tirita (médico)): Hadrián Cutrín es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): fc.viladoms va fer una substitució al minut 83. Manuel Pardo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pablo Gabriel.

lunita team

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 26, quan un error defensiu va deixar Pedro Roig completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): lunita va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 42, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Fabrici Donada.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Francisco José Helguere, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): Al minut 19, Eduardo Surgeres de lunita va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Urzáiz de lunita va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En Barni Ortiz-Tamés ocupà el lloc d'en Marcos Himadas al 28 minuts, dos minuts després que el jugador de lunita quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Semblava que Noelio Gavín s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 092 Minuto 72 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 72 va fer que Guillermo Perea Gonzalez de lunita hagués d'abandonar el terreny de joc. Iván Maestre Felices va entrar al terreny de joc per suplir-lo.