Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rarto (1338457) - Campeones club (307880) » 398913572: T38/J10/X

Liga 398913572 Información oficial sobre el partido 398913572 en Hattrick

08.12.2012 14:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 10 / X.1575 (166830)

Real Hermanos Argensola C.F Alineación oficial del equipo 'Real Hermanos Argensola C.F' en el partido 2 - 1 C.D Teruel Alineación oficial del equipo 'C.D Teruel' en el partido
0 - 1 Roberto Martínez Díez (55')
Orlando Pereira (68') 1 - 1
Eliseu Leboreiro (71') 2 - 1
Real Hermanos Argensola C.F Alineación oficial del equipo 'Real Hermanos Argensola C.F' en el partido 2 - 1 C.D Teruel Alineación oficial del equipo 'C.D Teruel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Hermanos Argensola C.F Alineación oficial del equipo 'Real Hermanos Argensola C.F' en el partido 1 - 2 C.D Teruel Alineación oficial del equipo 'C.D Teruel' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Hermanos Argensola C.F

Goles Goles

  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Daniel Ye va anar directament als peus de Orlando Pereira que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 140 Minuto 71 (Gol de contra de falta): El porter de Argensola va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Eliseu Leboreiro va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Argensola va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Daniel Ye va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Víctor Javier García-Cardo.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Andrea Prasca s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

C.D Teruel

Goles Goles

  • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Roberto Martínez Díez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Roman Kunc, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Luis Valdés no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Bru Girabent quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Teruel van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 42 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Raül Alavedra, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Teruel va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 49, quan Lionel Alejandro Riutort va quedar-se sol davant el porter Roman Kunc, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Roberto Martínez Díez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Teruel creava perill des de la dreta al minut 76, però en Roman Kunc, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Pedro Estoles desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Henrik Kolberg es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Manolo Roa Maza de Teruel va abandonar el terreny de joc després de 40 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Miguel Buron Cuadrado va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Pedro Estoles ocupà el lloc d'en Salomón Arousa al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de Teruel quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.