Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els Peixets (315282) - los jerezanos (1431316) » 398912145: T38/J4/X

Liga 398912145 Información oficial sobre el partido 398912145 en Hattrick

27.10.2012 14:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 4 / X.1550 (166805)

Els Peixets Alineación oficial del equipo 'Els Peixets' en el partido 0 - 4 !atletico! Alineación oficial del equipo '!atletico!' en el partido
0 - 1 Moisés Lacima (17')
0 - 2 Carlos Valdeón (42')
0 - 3 Olaf Dobao (67')
0 - 4 Paulino Pumpido (71')
Els Peixets Alineación oficial del equipo 'Els Peixets' en el partido 0 - 4 !atletico! Alineación oficial del equipo '!atletico!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Els Peixets Alineación oficial del equipo 'Els Peixets' en el partido 0 - 6 !atletico! Alineación oficial del equipo '!atletico!' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Peixets

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Mateo Rueda Jiménez va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Alberto Iturriospe. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): David Sigarroa va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Peixets es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Alberto Iturriospe ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

!atletico!

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a !atletico! prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Moisés Lacima.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Carlos Valdeón de !atletico! va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 42. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 67 de partit va donar a !atletico! l'avantatge per 0 - 3. Olaf Dobao en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al 71 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a !atletico! augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Paulino Pumpido es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Antonio López no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Olaf Dobao estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 36 per Ñuño Camus va anar a parar a la creueta.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mateo Rueda Jiménez es va quedar sol davant del porter, al minut 68. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Diego Guedeja després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Salva Labandero va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lucas Malpaso de !atletico! va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Valdeón de !atletico! es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Lucas Malpaso ocupà el lloc d'en Francisco Adaimi al 29 minuts, dos minuts després que el jugador de !atletico! quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Era el minut 85 quan després d'una dura entrada, el jugador Mateo Rueda Jiménez de !atletico! s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.