Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amapola F.C. (776410) - Bercedo Team (1422085) » 398909322: T38/J12/X

Liga 398909322 Información oficial sobre el partido 398909322 en Hattrick

22.12.2012 14:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 12 / X.1517 (166772)

Castilla la mancha F.C Alineación oficial del equipo 'Castilla la mancha F.C' en el partido 2 - 1 Bercedo Team Alineación oficial del equipo 'Bercedo Team' en el partido
Carlos Alarcón (27') 1 - 0
Carlos Alarcón (31') 2 - 0
2 - 1 Gilmar Vera (57')
Castilla la mancha F.C Alineación oficial del equipo 'Castilla la mancha F.C' en el partido 2 - 1 Bercedo Team Alineación oficial del equipo 'Bercedo Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castilla la mancha F.C Alineación oficial del equipo 'Castilla la mancha F.C' en el partido 1 - 1 Bercedo Team Alineación oficial del equipo 'Bercedo Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,9 % 34,6 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castilla la mancha F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador Carlos Alarcón de Castilla, després de 27 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Néstor Arnuero estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Carlos Alarcón va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 31.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Lluís Argensó, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Roldán Sánchez de Castilla es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

Bercedo Team

Goles Goles

  • 186 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Bercedo amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Gilmar Vera, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Guillermo Sierra, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Joaquín Caparriaga no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 74 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Federico Medina Bernal va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Cosme Ochotorena al minut 75 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Pablo Viniegra va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Guillermo Sierra va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Bercedo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Gilmar Vera es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Iñigo Alducín de Bercedo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Melchor Orxeira es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Koldo Mutuazabal.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, OK potente): Gilmar Vera no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.