Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fitos boys (1596208) - AD Mojo Picón (436156) » 398895228: T38/J11/X

Liga 398895228 Información oficial sobre el partido 398895228 en Hattrick

15.12.2012 14:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 11 / X.1390 (166645)

The Celtic Football Club of Cardona Alineación oficial del equipo 'The Celtic Football Club of Cardona' en el partido 1 - 0 Racing Letasteam Alineación oficial del equipo 'Racing Letasteam' en el partido
Przemysław Grządziela (13') 1 - 0
The Celtic Football Club of Cardona Alineación oficial del equipo 'The Celtic Football Club of Cardona' en el partido 1 - 0 Racing Letasteam Alineación oficial del equipo 'Racing Letasteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Celtic Football Club of Cardona Alineación oficial del equipo 'The Celtic Football Club of Cardona' en el partido 2 - 0 Racing Letasteam Alineación oficial del equipo 'Racing Letasteam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Celtic Football Club of Cardona

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Przemysław Grządziela de Football aconseguir un gol al minut 13 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Patxi Meléndez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mario Duarte estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Football van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Przemysław Grządziela, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Passaven 22 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Iu Puigcerver va rematar alt.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Letasteam. La jugada d'estratègia del Football per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Przemysław Grządziela va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 59 quan Przemysław Grządziela de Football gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Football a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Isaac Fraunholz va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Virgil Magyar al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Julián Novoa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernhard Högskog de Football es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Mario Duarte de Football va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Racing Letasteam

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Letasteam van sortir al contraatac amb encert al minut 23, però Giovanbattista Turrisi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Emilio Mataloni va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Letasteam va anar a parar a la dreta de l'atac on en Emilio Mataloni, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Giovanbattista Turrisi de Letasteam va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Odón Parada va prendre el seu rol al minut 81.