Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sanyres (1437929) - RAKEL_MARIAJOSE_CAMPEONAS (1339742) » 398895018: T38/J6/X

Liga 398895018 Información oficial sobre el partido 398895018 en Hattrick

10.11.2012 14:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 6 / X.1388 (166643)

sanyres Alineación oficial del equipo 'sanyres' en el partido 1 - 8 SAL_KERIDO_TERUEL-CARMEN-JSOE Alineación oficial del equipo 'SAL_KERIDO_TERUEL-CARMEN-JSOE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
sanyres Alineación oficial del equipo 'sanyres' en el partido 0 - 6 SAL_KERIDO_TERUEL-CARMEN-JSOE Alineación oficial del equipo 'SAL_KERIDO_TERUEL-CARMEN-JSOE' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sanyres

Goles Goles

  • 100 Minuto 43 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Petar Kaydúmov va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Cuadra de sanyres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Víctor Serrats, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Antonio Huarte no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

SAL_KERIDO_TERUEL-CARMEN-JSOE

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Eduardo Veladiez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a SAL_KERIDO_TERUEL-C.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Francisco Emparan, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 42 de partit va donar a SAL_KERIDO_TERUEL-C l'avantatge per 0 - 3. Francisco Emparan en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, SAL_KERIDO_TERUEL-C va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Fernando Puig, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Tino Manrique Lara va ser l'anotador del 1 - 5.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al 72 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a SAL_KERIDO_TERUEL-C augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Luis Aragó es rifés el porter i marqués el 1 - 6.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Martín Carmona estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Tino Manrique Lara va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 7 al minut 80.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tino Manrique Lara de SAL_KERIDO_TERUEL-C l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 8 al minut 85 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): SAL_KERIDO_TERUEL-C va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Antonio Lambau va quedar-se sol davant el porter Leopoldo Iribi, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Villafaña de SAL_KERIDO_TERUEL-C amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 7 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en José Daniel Pérez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Francisco Emparan.