Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

olampic club safi (311474) - AD Las Cabras (310872) » 398859130: T38/J14/X

Liga 398859130 Información oficial sobre el partido 398859130 en Hattrick

05.01.2013 14:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 14 / X.1174 (166429)

olampic club safi Alineación oficial del equipo 'olampic club safi' en el partido 1 - 4 AD Las Cabras Alineación oficial del equipo 'AD Las Cabras' en el partido
0 - 1 Francisco Javier Halcón (33')
0 - 2 Himar Zumalacarregui (36')
0 - 3 José Ocio (41')
Martí Ballester (81') 1 - 3
1 - 4 José Ocio (89')
olampic club safi Alineación oficial del equipo 'olampic club safi' en el partido 1 - 4 AD Las Cabras Alineación oficial del equipo 'AD Las Cabras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
olampic club safi Alineación oficial del equipo 'olampic club safi' en el partido 3 - 3 AD Las Cabras Alineación oficial del equipo 'AD Las Cabras' en el partido
Tiene mala suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,2 % 32,9 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

olampic club safi

Goles Goles

  • 109 Minuto 36 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Mónico Belert va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Himar Zumalacarregui va aprofitar el regal, anotant el 0 - 2.
  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de olampic van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Martí Ballester en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de olampic la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): olampic va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Rubén Santorum va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kamel Afifi de olampic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martí Ballester.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): olampic va fer una substitució al minut 83. Guim Francolí va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Sami Azza.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87 de partit, el jugador Sami Azza de olampic es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

AD Las Cabras

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Cabras prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Francisco Javier Halcón.
  • 180 Minuto 41 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 41 pels visitants. En José Ocio va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Cabras per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 89. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en José Ocio. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Cabras, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Federico Casillas va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Mauro Ferriz va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de José Ocio que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Himar Zumalacarregui de Cabras es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Lucas Clariana va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alfonso Caloca.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Juan Ayora va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.
  • 304 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Federico Casillas que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.