Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

s.d monterroso (486289) - tequilas team (1421469) » 398858997: T38/J10/X

Liga 398858997 Información oficial sobre el partido 398858997 en Hattrick

08.12.2012 14:15:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 10 / X.1173 (166428)

s.d monterroso Alineación oficial del equipo 's.d monterroso' en el partido 1 - 6 Gravelinas II/64 Alineación oficial del equipo 'Gravelinas II/64' en el partido
0 - 1 Juan Rodríguez Pérez (13')
0 - 2 Pablo Gallón (27')
0 - 3 Guillermo González Calderón (29')
Pepe Pombo (40') 1 - 3
1 - 4 Guillermo González Calderón (53')
1 - 5 Guillermo González Calderón (54')
1 - 6 Toño Santabaia (71')
s.d monterroso Alineación oficial del equipo 's.d monterroso' en el partido 1 - 6 Gravelinas II/64 Alineación oficial del equipo 'Gravelinas II/64' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
s.d monterroso Alineación oficial del equipo 's.d monterroso' en el partido 0 - 9 Gravelinas II/64 Alineación oficial del equipo 'Gravelinas II/64' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

s.d monterroso

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Kiko Lafuente Illera no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José Luis Gastey estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Claudiu Bocor.

Lesiones Lesiones

Gravelinas II/64

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Juan Rodríguez Pérez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Gravelinas.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Pablo Gallón de Gravelinas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 27. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 29, en Manuel Rivero Miró la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Guillermo González Calderón que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 109 Minuto 40 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Manuel Rivero Miró es va complicar la vida al minut 40 intentant esquivar Pepe Pombo en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del monterroso, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 3 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 142 Minuto 53 (Gol de contra por la izquierda): Guillermo González Calderón va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Gravelinas i marcant el 1 - 4.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54, Gravelinas va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Guillermo González Calderón, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 71 minuts, el tirador de faltes del Gravelinas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Toño Santabaia, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 6 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Rodríguez Pérez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Jordi Alós va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.