Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Val en tina (1369382) - Barrio Feo F.C. (1414019) » 398837444: T38/J3/X

Liga 398837444 Información oficial sobre el partido 398837444 en Hattrick

20.10.2012 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 3 / X.984 (97067)

Chamiceros F.C. Alineación oficial del equipo 'Chamiceros F.C.' en el partido 2 - 3 RASO S.D. Alineación oficial del equipo 'RASO S.D.' en el partido
0 - 1 Eustasio Gamboa (42')
José Carcelén (44') 1 - 1
Armengol Millat (74') 2 - 1
2 - 2 Jorge Carrillo (81')
2 - 3 Alejandro Silvela (88')
Chamiceros F.C. Alineación oficial del equipo 'Chamiceros F.C.' en el partido 2 - 3 RASO S.D. Alineación oficial del equipo 'RASO S.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Chamiceros F.C. Alineación oficial del equipo 'Chamiceros F.C.' en el partido 4 - 3 RASO S.D. Alineación oficial del equipo 'RASO S.D.' en el partido
Tiene mala suerte 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,3 % 18,8 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chamiceros F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador José Carcelén de Chamiceros va aconseguir igualar el partit al minut 44, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 74 minuts quan Armengol Millat va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Chamiceros.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a Chamiceros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Diego Palleiro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Chamiceros per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Emeterio Hiniesta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Bagazgoitia de Chamiceros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rubén Muñoz.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Passats 41 minuts de joc, en Diego Palleiro de Chamiceros va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Melchor Argenté va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Chamiceros estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

RASO S.D.

Goles Goles

  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): El jugador de RASO Eustasio Gamboa va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 42 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador visitant Jorge Carrillo va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 81 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 88 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 88, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alejandro Silvela es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del RASO que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Modesto Villasana, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Rodolfo Sarraz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 219 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Adrián Aleixandre va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Jorge Carrillo, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rodolfo Sarraz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Juan Ocaña quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Silvela va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Carrillo de RASO es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Silvela de RASO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Luis Echeberz va sortir coix del terreny de joc, substituït per Juan Borrell. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Alejandro Silvela va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de RASO es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.