Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xuquianos (1420208) - Luperca FC (48726) » 398824838: T38/J13/X

Liga 398824838 Información oficial sobre el partido 398824838 en Hattrick

29.12.2012 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / X.972 (97055)

AAC Club Alineación oficial del equipo 'AAC Club' en el partido 3 - 1 Real Coixos Balonpie Alineación oficial del equipo 'Real Coixos Balonpie' en el partido
Dan Moise (8') 1 - 0
1 - 1 Alcide Cappio (12')
Íñigo Diezma Dillanes (34') 2 - 1
Dan Moise (48') 3 - 1
AAC Club Alineación oficial del equipo 'AAC Club' en el partido 3 - 1 Real Coixos Balonpie Alineación oficial del equipo 'Real Coixos Balonpie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AAC Club Alineación oficial del equipo 'AAC Club' en el partido 3 - 0 Real Coixos Balonpie Alineación oficial del equipo 'Real Coixos Balonpie' en el partido
Tiene un resultado normal 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AAC Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 8 minuts, el tirador de faltes del Club va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Dan Moise, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Club s'avançava al marcador al minut 34, després d'un rebot que va caçar en Íñigo Diezma Dillanes per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Club a 3 - 1. Dan Moise va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 叶 (Ye) 坤忠 (Kunzhong) va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet 叶 (Ye) 坤忠 (Kunzhong) va estar a punt de sentenciar el partit al minut 46, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El jugador local Honorato Hollanda per poc que no incrementa el marcador al minut 61. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Riku Vik va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Real Coixos Balonpie

Goles Goles

  • 160 Minuto 12 (Gol de falta): L'entrenador de Balonpie es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Alcide Cappio era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Honorato Hollanda no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Paulo Marichalar estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Carlos Ascariz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alcide Cappio no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Eduardo García Moreno va marcar al minut 33 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Alcide Cappio de Balonpie va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Paulo Marichalar de Balonpie va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Magnus Boij va prendre el seu rol al minut 77.