Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RobJJi (988828) - Fotbalită CF (800627) » 398822841: T38/J1/X

Liga 398822841 Información oficial sobre el partido 398822841 en Hattrick

06.10.2012 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / X.937 (97020)

gallarta Alineación oficial del equipo 'gallarta' en el partido 1 - 2 Bar Michun Alineación oficial del equipo 'Bar Michun' en el partido
Oriol de Fuentes (21') 1 - 0
1 - 1 Ángel Osuna (68')
1 - 2 Agapito Capalvo (86')
gallarta Alineación oficial del equipo 'gallarta' en el partido 1 - 2 Bar Michun Alineación oficial del equipo 'Bar Michun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
gallarta Alineación oficial del equipo 'gallarta' en el partido 3 - 1 Bar Michun Alineación oficial del equipo 'Bar Michun' en el partido
Tiene mala suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,5 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gallarta

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): gallarta va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 21 Oriol de Fuentes va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El gallarta ho intentava per la dreta per mitjà de Brillantino Goy, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de gallarta a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Simon Aldaeta va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Brillantino Goy.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Julián Torrecilla Tomé va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

Bar Michun

Goles Goles

  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ángel Osuna va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 68.
  • 174 Minuto 86 (Gol de penalti): Agapito Capalvo va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 86 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Eloy Inglés al minut 34 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Michun va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jermaine Coates es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Michun que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Augusto Martínez Marín, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Eloy Inglés, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Eloy Inglés va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Enrique Caro de Michun va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 33 de partit, quan un jugador de Michun, en Jermaine Coates, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.