Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

castiñeira (487443) - cointreau de naranja (1338429) » 398812940: T38/J7/X

Liga 398812940 Información oficial sobre el partido 398812940 en Hattrick

17.11.2012 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / X.838 (96921)

castiñeira Alineación oficial del equipo 'castiñeira' en el partido 8 - 0 cointreau de naranja Alineación oficial del equipo 'cointreau de naranja' en el partido
Cristian Daniel Romeo (8') 1 - 0
Jordi Maymó (9') 2 - 0
Markus Broethaler (10') 3 - 0
Markus Broethaler (27') 4 - 0
Cristian Daniel Romeo (58') 5 - 0
Alfredo Gimenez Adaní (64') 6 - 0
Jordi Maymó (75') 7 - 0
Cristian Daniel Romeo (86') 8 - 0
castiñeira Alineación oficial del equipo 'castiñeira' en el partido 8 - 0 cointreau de naranja Alineación oficial del equipo 'cointreau de naranja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
castiñeira Alineación oficial del equipo 'castiñeira' en el partido 10 - 0 cointreau de naranja Alineación oficial del equipo 'cointreau de naranja' en el partido
Tiene mala suerte 10.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

castiñeira

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Cristian Daniel Romeo al minut 8, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al castiñeira i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 105 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 9, Markus Broethaler va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Jordi Maymó que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan castiñeira va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Markus Broethaler des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Markus Broethaler de castiñeira va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de castiñeira va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Cristian Daniel Romeo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alfredo Gimenez Adaní es va introduir dins la defensa central al minut 64, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Jordi Maymó va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 0.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): castiñeira va aconseguir el 8 - 0 quan Cristian Daniel Romeo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a castiñeira per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Karl Marius Letzing, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de castiñeira a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Robert Ølholm va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfredo Gimenez Adaní de castiñeira va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): castiñeira es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Karl Marius Letzing no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alfredo Gotrano al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Karl Marius Letzing probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

cointreau de naranja

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Diego Avín haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a cointreau al minut 22.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Héctor Córdova de cointreau la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Delfino Taborda de cointreau amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Airam Engómez de cointreau va abandonar el terreny de joc després de 84 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Antonio Gallardo va entrar en el seu lloc.