Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SL_ANDORRA (1579840) - barça tean (799364) » 398809906: T38/J6/X

Liga 398809906 Información oficial sobre el partido 398809906 en Hattrick

10.11.2012 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 6 / X.814 (96897)

SL_ANDORRA Alineación oficial del equipo 'SL_ANDORRA' en el partido 1 - 8 alevic Alineación oficial del equipo 'alevic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
SL_ANDORRA Alineación oficial del equipo 'SL_ANDORRA' en el partido 1 - 8 alevic Alineación oficial del equipo 'alevic' en el partido
Tiene un resultado normal 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SL_ANDORRA

Goles Goles

  • 102 Minuto 31 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de SL_ANDORRA van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Alexandre Cardemil en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jesús Ataide hauria d'haver estat gol al minut 21 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Alexandre Cardemil després que el jugador de SL_ANDORRA li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 4 (Lesión): El jugador de SL_ANDORRA Javier Grimaldi va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Joaquín Tamayo va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 55 (Tirita (médico)): Tom Chahal va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de SL_ANDORRA es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

alevic

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 2 i semblava que alevic desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Máximo Torres Camargo va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Máximo Torres Camargo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 38 de partit va donar a alevic l'avantatge per 1 - 3. Gabri Gubau en va ser l'anotador.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): En Lluís Banchs entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al alevic, un peu providencial d'en Máximo Torres Camargo va situar el 1-4 al panell digital.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Evaristo Leboráns va augmentar l'avantatge de alevic a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): alevic sabia com jugar al contraatac, i al minut 57, Paulí Tanyà va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 6.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Justo Recabarren de alevic l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 7 al minut 61 de partit.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al 69 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a alevic augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Francesc Rubis es rifés el porter i marqués el 1 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alexandre Cardemil haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a alevic al minut 7.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Víctor Guzmán Bueno de alevic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francesc Rubis de alevic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 岳 (Yue) 靖权 (Jingquan) de alevic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Paulí Tanyà que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.