Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Céé CF (487767) - OmegaPharma (313911) » 398805156: T38/J2/X

Liga 398805156 Información oficial sobre el partido 398805156 en Hattrick

13.10.2012 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / X.771 (96854)

BaRbOs^BLueS Alineación oficial del equipo 'BaRbOs^BLueS' en el partido 5 - 1 CD Marte Alineación oficial del equipo 'CD Marte' en el partido
Ángel Marchante (20') 1 - 0
1 - 1 Luis Díez de Quijano (24')
Ángel Marchante (34') 2 - 1
Robby Hartney (73') 3 - 1
Ferdinand Tobai (78') 4 - 1
Ferdinand Tobai (84') 5 - 1
BaRbOs^BLueS Alineación oficial del equipo 'BaRbOs^BLueS' en el partido 5 - 1 CD Marte Alineación oficial del equipo 'CD Marte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
BaRbOs^BLueS Alineación oficial del equipo 'BaRbOs^BLueS' en el partido 5 - 0 CD Marte Alineación oficial del equipo 'CD Marte' en el partido
Tiene un resultado normal 5.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BaRbOs^BLueS

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ángel Marchante ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, BaRbOs^BLueS es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Ángel Marchante va donar a BaRbOs^BLueS un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Amb 73 minuts jugats, en Robby Hartney va augmentar l'avantatge de BaRbOs^BLueS a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): BaRbOs^BLueS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ferdinand Tobai va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 84 minuts quan Ferdinand Tobai va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 5 - 1 per a BaRbOs^BLueS.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): BaRbOs^BLueS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José Romero Florindo en un 1 contra 1 amb el porter Ramón Gortari, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Robby Hartney va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Erramel Menautegi de BaRbOs^BLueS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Erramel Menautegi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 209 Minuto 71 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Álvaro Perea va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Erramel Menautegi. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ferdinand Tobai.

CD Marte

Goles Goles

  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Acoidan Mayor la va convertir en gol amb un remat de cap en Luis Díez de Quijano tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 24 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de José María Jiménez de Parga va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Ramon Mestre va fer una estirada espectacular al minut 83, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Arin Azparren.