Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Imperio Tarraco CF (993567) - Céé CF (487767) » 398805142: T38/J3/X

Liga 398805142 Información oficial sobre el partido 398805142 en Hattrick

20.10.2012 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 3 / X.771 (96854)

F.C.MEDINA Alineación oficial del equipo 'F.C.MEDINA' en el partido 2 - 1 BaRbOs^BLueS Alineación oficial del equipo 'BaRbOs^BLueS' en el partido
0 - 1 Francesc Manel Vilajuan (17')
Guillermo Cigala (40') 1 - 1
Julio Monge (61') 2 - 1
F.C.MEDINA Alineación oficial del equipo 'F.C.MEDINA' en el partido 2 - 1 BaRbOs^BLueS Alineación oficial del equipo 'BaRbOs^BLueS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C.MEDINA Alineación oficial del equipo 'F.C.MEDINA' en el partido 1 - 5 BaRbOs^BLueS Alineación oficial del equipo 'BaRbOs^BLueS' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.MEDINA

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Guillermo Cigala va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 40.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Corria el minut 61 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Julio Monge, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): F.C.MEDINA van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 25 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Johnny Keiller no va ser gens encertat.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Esteban Castro-Girona, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Breixo Bertoa de F.C.MEDINA es va guanyar la targeta groga merescudament.

BaRbOs^BLueS

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Francesc Manel Vilajuan quedar desmarcat i marcar per a BaRbOs^BLueS al minut 17. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ángel Marchante després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Cristian Rizo va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 35 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 35 per Manolo Corozo va anar a parar a la creueta.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del BaRbOs^BLueS van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en José Romero Florindo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Diogo Barreiro, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 47 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 270 Minuto 52 (Ocasión de falta): El BaRbOs^BLueS va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 52 amb un llançament de falta perillós. En Manolo Corozo però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manolo Corozo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Edu Sánchez Barriga no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Erramel Menautegi estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francesc Manel Vilajuan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francesc Manel Vilajuan es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ángel Marchante de BaRbOs^BLueS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.