Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los juegos del Hambre (778768) - Mad Max taldea (799759) » 398791102: T38/J13/X

Liga 398791102 Información oficial sobre el partido 398791102 en Hattrick

29.12.2012 14:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / X.645 (96728)

Ajax Pino Alineación oficial del equipo 'Ajax Pino' en el partido 2 - 1 Sporting de Willy Alineación oficial del equipo 'Sporting de Willy' en el partido
Jan Středa (60') 1 - 0
1 - 1 Gontzal Erretureta (76')
Dean Lecluyse (79') 2 - 1
Ajax Pino Alineación oficial del equipo 'Ajax Pino' en el partido 2 - 1 Sporting de Willy Alineación oficial del equipo 'Sporting de Willy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ajax Pino Alineación oficial del equipo 'Ajax Pino' en el partido 2 - 1 Sporting de Willy Alineación oficial del equipo 'Sporting de Willy' en el partido
Tiene un resultado normal 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ajax Pino

Goles Goles

  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jan Středa de Ajax aconseguir un gol al minut 60 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Corria el minut 79 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Dean Lecluyse, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Dean Lecluyse del Ajax ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Tadeyo Múgica es va comportar com un juvenil al minut 61 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Rene de Jong de Ajax va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Óscar Ascariz no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Sporting de Willy

Goles Goles

  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 en Gontzal Erretureta va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Engin Öger va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Martino Barbazza va entorpir al marcador d'en Bernardo Roa per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, un refús desafortunat de Ângelo de Carvalho, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Filip Nedić no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 Gontzal Erretureta va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ângelo de Carvalho va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ismael Ribeiro Pidal de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82, Toni Patero de Sporting es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.